Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Digitalt

Daniel Nyhléns nya sajt: ”Kunglig bevakning kommer aldrig mer vara sig lik”

Publicerad: 16 juli 2019, 07:32

Daniel Nyhén och Nya Medier i Norden satsar på ny kungasajt.

Daniel Nyhlén och Nya Media i Norden storsatsar på nya sajten ”Allt om Kungligt”.


Ämnen i artikeln:

Daniel Nyhlén

Nya Media i Norden har i drygt sex år drivit kändissajten Stoppa Pressarna. Den 14 juli, på kronprinsessa Viktorias födelsesdag, rullades bolagets nya satsning ut.

Ambitionen med ”Allt om Kungligt” som sajten heter, är att bli nyhetskällan för alla som gillar kungafamiljen och deras utländska motsvarigheter.

– Vi är ingen gammal knarrig dam utan en ny modern sajt med både stil och glatt humör, kommenterar chefredaktören och grundaren Daniel Nyhlén.

Daniel Nyhlén har en gedigen erfarenhet som hov- och kändisreporter, och har i över två decennier bevakat den svenska kungafamiljen, bland annat på Aftonbladet, Hänt Extra, Expressen och Se & Hör.

Nyhlén utlovar något alldeles extra med ”Allt om Kungligt”:

– Från och med nu kommer den kungliga bevakningen aldrig mer vara sig lik. Vi har ingångar som ingen annan och det här är närmast en historisk händelse då vi, till skillnad från andra, både gräver djupare och använder en stor portion humor i vår journalistik.

 

Janne Naess

Reporter (Föräldraledig)

janne.naess@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Daniel Nyhlén

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News