måndag25 september

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Digitalt

Dan Panas till Storytel

Publicerad: 7 december 2018, 08:26

Dan Panas.

Foto: Janne Næss

Dan Panas lämnar Mindmakers PR för den nyinrättade rollen som kommunikationschef på Storytel.

Ämnen i artikeln:

Mindmakers PRDan PanasWarner Bros Discovery

Amanda Törner

amanda.torner@dagensmedia.se


Så sent som i somras stod det klart att Dan Panas lämnade Discovery Networks, där han varit i elva år i roller som presschef och senast kommunikationsdirektör. Den nya arbetsplatsen blev Mindmakers PR, och en roll som senior strateg och kreativ chef. 

Det blev dock en kort sejour hos Mindmakers, då Dan Panas nu lämnar för den nyinrättade rollen som kommunikationschef på ljudbokstjänsten Storytel. Där kommer han ansvara för företagets externa och interna kommunikation.

– Jag trivdes helt fantastiskt på Mindmakers, som är ett bra ställe med otroligt skickliga medarbetare där både vänskap och människor växer, säger Dan Panas till Dagens Media.

– Men den här unika möjligheten att få vara med på Storytels resa är helt enkelt en dröm för mig. Storytel har revolutionerat vår upplevelse av boken, läsning och storytelling. Mindmakers har stor förståelse för mitt beslut och vi skiljs åt som vi möttes första gången, men värme och respekt, fortsätter han.  

Storytel grundades i Sverige redan 2005 och har de senaste tre åren expanderat utomlands i rask takt. Häromdagen lanserades Bulgarien som Storytels 15:e marknad. 

Förutom en abonnemangstjänst för ljudböcker och e-böcker bedriver Storytel också förlagsverksamhet genom bland annat Norstedts Förlagsgrupp som förvärvades 2016.  

Jonas Tellander, grundare och vd på Storytel, kommenterar i ett pressmeddelande: 

– Storytel trivs som allra bäst när vi är i ständig utveckling och växer som nu. Vi etablerar oss på fler marknader och tar fram nya tjänster som varje dag ska tillfredsställa våra kunders behov. Det kräver förstås också att vår kommunikation och storytelling hela tiden utvecklas. Vi hälsar Dan varmt välkommen till oss. Hans gedigna erfarenhet blir ett värdefullt tillskott för Storytel och för kommunikationsavdelningens strategiska och operativa arbete. 

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev