Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Digitalt

Curmando rekryterar 7billions grundare

Publicerad: 22 oktober 2018, 14:06

Ola Mattisson blir senior rådgivare på Curamando.

Curamando rekryterar en senior rådgivare i form av Ola Mattisson, tidigare vd på Zetas Trädgård och grundare av 7billion och Furniturebox


Ola Mattisson har en gedigen erfarenhet inom e-handel och digital transformation. Han startade bland annat en av Sveriges första sociala medier-byråer, 7billion, och ligger bakom Furniturebox.

Senast kommer han från en roll som vd för Zetas trädgård.

Nu rekryteras Ola Mattisson till rollen som senior rådgivare på Curamando.

– Curamando har allt som jag letar efter. De har helt enkelt det bästa erbjudandet på marknaden och sitter på en otrolig kompetens inom vår bransch. Det händer så mycket inom digital marknadsföring och jag vill vara med och leverera på den här resan, säger Ola Mattisson i ett pressmeddelande.

Curamando har vuxit från 65 anställda i slutet av 2017 till drygt 150 idag, inklusive förvärvet av dotterbolaget Conversionista.

Mattias Olofsson, vd Curamando, kommenterar:

– Att få in en digital tungviktare som Ola Mattisson känns fantastiskt bra. Med hans kombinerade kompetens inom e-handel, social performance marketing och digital transformation på vd-nivå stärks Curamandos kunderbjudande ytterligare. Vi har lyckats otroligt bra med rekryteringen under 2018, och värvningen av Ola känns som pricken över i:et. 

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@dagensmedia.se

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev