Curamando köper Conversionista

2017-08-25 15:30  
Mattias Olofsson, vd på Curamando och John Ekman, grundare av Conversionista.

Curamando köper Conversionista – experter på digital konverteringsoptimering.

Konsultbolaget Curamando, som hjälper företag med digital transformation, fördjupar i och med köper av Conversionista sitt erbjudande inom digital affärsutveckling.

Conversionista har idag 29 medarbetare – tillsammans har bolagen cirka 100 anställda som verkar inom digital transformation, trafikanskaffning, konverteringsoptimering och organisations- och affärsutveckling.

– Conversionista är Sveriges främsta experter på CRO. Bolaget adderar spets och ytterligare expertis inom optimering, A/B-testning och UX till Curamandos kompetensportfölj. På så vis skapar vi marknadens mest kraftfulla kunderbjudande i den digitala omställning som pågår, säger Mattias Olofsson, vd och grundare av Curamando, i ett pressmeddelande.

Conversionista kommer att kvarstå som eget varumärke och ska drivas fristående från Curamando. Conversionistas grundare John Ekman tar dock plats i Curamandos partnergrupp.

Köpeskillingen vill parterna inte offentliggöra.

Conversionista har kunder som Bokus, Clas Ohlson, Halebop, Husqvarna, ICA, Mathem, Rädda barnen, Resurs bank, Skandia, Skistar, Svenska Spel, Swedbank, Telia och Volkswagen.

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Dagens Media.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Dagens Media eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Åsikter & debatt