Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag26.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Digitalt

Cloud Nine bygger webb åt Grythyttan

Publicerad: 18 Oktober 2012, 08:34
Uppdaterad: 6 December 2015, 14:07

Hotellkedjan c/o Hotels får en ny webbplattform signerad webbyrån Cloud Nine.


Arbetet med den nya webbplattformen för hotellkedjan pågår just nu och resultatet kommer att sjösättas i början av nästa år.

– Cloud Nine ska skapa en sajt som ska spegla våra varumärken på ett bra sätt, vilket i och för sig den nuvarande också gör, men som också ska skapa bättre affärsnytta, säger Sofia Swärd, marknadschef på c/o Hotels, till dagensmedia.se.

Förhoppningen på c/o Hotels, som har sex hotell i Stockholm, Grythyttan och USA, är att den nya plattformen ska hjälpa kedjan att ta ett tydligare grepp i fler kanaler.

– Vi ska skapa en bättre affärsnytta genom att plattformen ska fungera mobilt i flera digitala kanaler. Förhoppningen är att vi ska mer än dubbla försäljningen från webben de närmaste åren, säger Sofia Swärd.

I c/o Hotels ingår Grythyttans Gästgivaregård, c/o Häringe Slott, c/o Krägga Herrgård, c/o Tammsvik Herrgård c/o Villa Mälargården, samt amerikanska c/o The Maidstone i East Hampton, USA.

Elin Hanspers

elin.hanspers@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.