Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag24.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Digitalt

Cissi Wallin om Afa-inläggen: ”Så himla roligt att det har blivit en uppblåst grej”

Publicerad: 5 Maj 2020, 12:33

”Jag står absolut inte bakom våld men att skriva 'avgå', det tycker jag inte är särskilt våldsamt”, säger Cissi Wallin om bakgrunden till Instagraminläggen om Afas skadegörelse. Inläggen, säger Cissi Wallin, är ironiskt skrivna. Klas Granström, chefredaktör på Expressen, säger att tidningen har en bra dialog med deras krönikör om inlägget.

Foto: Olle Sporrong

På Instagram uttrycker Expressens kolumnist Cissi Wallin stöd för Afa i samband med skadegörelsen av moderaten Irene Svenonius hus. Men till Dagens Media säger hon att inläggen ska tolkas som ironiska.


Ämnen i artikeln:

Cissi WallinExpressen

Under valborgshelgen sprejades finansregionsrådet Irene Svenonius (M) villa med orden ”Avgå”. Den vänsterextrema organisationen Antifascistisk aktion (Afa) har tagit på sig vandaliseringen och skrivit om saken på den egna sajten. 

Få hela storyn –

Starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Obegränsad tillgång till allt digitalt innehåll
Vårt exklusiva magasin

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna

För 5 995 kr/år (ex. moms) får du tillgång till allt vårt digitala material och vårt magasin. Prenumerationen är löpande på årsbasis. Första månaden är utan kostnad och du har då möjlighet att säga upp din nystartade prenumeration.

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Ämnen i artikeln:

Cissi WallinExpressen

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.