Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag04.12.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Digitalt

Christian Quarles dementerar värvning: "Idiotiskt"

Publicerad: 4 November 2013, 10:10
Uppdaterad: 6 December 2015, 12:57

På Facebook berättar Smart Company att bolaget har rekryterat Christian Quarles från reklambyrån Vinter. Men enligt honom själv stämmer det inte alls.


Ämnen i artikeln:

VinterSwe

Det var för drygt en timme sedan som Lisbeth Stavegren Franzén, partner på Smart Company, skrev Facebook-uppdateringen om bolagets nyrekryteringar:

" Smart Company är på G – vi säger varmt välkomna till Janne Selling och Christian Quarles. Janne kommer närmast från reklambyrån Swe och Christian från reklambyrån Vinter och båda har gedigna erfarenheter från medier och marknadsföring", skriver hon.

Men när Dagens Media ringer Christian Quarles för att gratulera till det nya jobbet blir han överraskad.

– Nej, nej, det är helt fel! Då måste jag ringa och prata med dem. Vi för en dialog om ett eventuellt samarbete, men det är ju affärshemligheter. Det är ju idiotiskt att gå ut med något sådant.

– Det måste vara någon i deras organisation som inte förstått vad som gäller.

Dagens Media har sökt Lisbeth Stavegren Franzén utan framgång. När Dagens Media når Oskar Enelund, även han partner på Smart Company, hänvisar han till vd:n Håkan Söderqvist. Även honom har Dagens Media sökt.

Dante Thomsen

Gustav Thunander

Ämnen i artikeln:

VinterSwe

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.