Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag23.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Digitalt

Christen Ager-Hanssen: ”Studentkortet gör ett kanonresultat i år”

Publicerad: 21 November 2019, 17:03

Studentkortet styrelseordförande och majoritetsägare, Christer Ager-Hanssen är, trots ekonomisk turbulens, inte ett dugg orolig över bolagets framtid.

Foto: Janne Næss

Christen Ager-Hanssen säger att pengar är på väg in i Studentkortet, som kommer att göra ett lika bra resultat som förra året. Dessutom bemöter han kritiken från minoritetsägaren Lars-Henrik Friis Molin: ”Vi tyckte att han var illojal mot bolaget”, säger Christen Ager-Hanssen till Dagens Media.


Ämnen i artikeln:

StudentkortetMetroChristen Ager-Hanssen

Studentkortet har skulder hos Kronofogden på 4,5 miljoner kronor, och efter ett misslyckat försök att hitta utmätningsbara tillgångar, finns nu risken att Skatteverket ansöker om att försätta bolaget i konkurs. 

Få hela storyn –

starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Obegränsad tillgång till allt digitalt innehåll
Vårt exklusiva magasin

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna

För 5 995 kr/år (ex. moms) får du tillgång till allt vårt digitala material och vårt magasin. Prenumerationen är löpande på årsbasis. Första månaden är utan kostnad och du har då möjlighet att säga upp din nystartade prenumeration.

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.