Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag20.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Digitalt

Centerpartiet tar in digital trio

Publicerad: 26 Mars 2018, 14:12
Uppdaterad: 26 Mars 2018, 14:16

Centern tar in digitala trion Anna Loverus, Judith Wolst och Karin Winther.

"Valet 2018 blir det mest digitala hittills och Centerpartiet satsar stort på att möta och samtala med väljare online", säger Emma Fahlstedt, chef för partiets egna kanaler.


Ämnen i artikeln:

Centerpartiet

Inför årets val väljer nu Centerpartiet att förstärka partiets digitala kommunikation med tre nya namn.

Nyförvärven är Judith Wolst, Anna Loverus och Karin Winther. 

– Valet 2018 blir det mest digitala hittills och Centerpartiet satsar stort på att möta och samtala med väljare online. Vi har de senaste åren byggt upp vår kompetens inhouse och att nu få förstärka vårt team med digitala superproffs som kan detta bäst är riktigt kul, kommenterar Emma Fahlstedt, chef för Centerpartiets egna kanaler.

Karin Winther har tidigare arbetat som digital producent för bland annat Kanal 5- och Fredrik Wikingsson och Filip Hammar-programmet "Breaking News" samt för duons långfilm Tårtgeneralen.

– Det ska bli spännande att använda nya, digitala sätt för att prata med väljarna: att jobba interaktivt och skapa engagerande innehåll med dialog i fokus, som ger raka svar på väljarnas frågor – att kommunicera med och inte till dem, säger Karin Winther, i ett pressmeddelande.

Judith Wolst är digital strateg och tidigare vd på Fore Sure. Under valet 2014 arbetade hon också den gången för Centerpartiet.

– Att arbeta med partiet även den här gången, men i en annan konstellation, känns oerhört spännande. På fyra år har internet verkligen förändrats så det blir på ett annat sätt den här gången.

Anna Loverus, tidigare på Kit och Spotify, ser det som självklart att välja just Centerpartiet som partner.

– Vi har sett de senaste åren hur digitala kanaler har varit allt mer avgörande för valresultat runt om i världen. Det känns därför självklart att vara med och bidra med kunskap där den gör störst nytta för det jag tror på.

Simon Nilsson

simon.nilsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Centerpartiet

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.