Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

fredag14.05.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Digitalt

Catena Medias vd slutar omgående

Publicerad: 7 januari 2021, 10:25

Vd:n Per Hellberg slutar på Catena Media.

Per Hellberg lämnar Catena Media med omedelbar verkan. Han ersätts tillfälligt av styrelseordförande Göran Blomberg.


Våren 2018 stod det klart att Per Hellberg avsåg att lämna den digitala magainsstjänsten Readly för casinobranschen. Hans nya jobb var som vd för Catena Media. Men nu lämnar han uppdraget med omedelbar verkan. Det framgår av ett pressmeddelande.

Till interimistisk vd har Göran Blomberg utsetts. Göran Blomberg har varit ordförande för Catena Media sedan våren 2020, men det uppdraget pausas nu tillfälligt. En process med att hitta en permanent vd för Catena Media har inletts.

I somras gjorde bolaget en nyemission. Fram över kommer fokus att ligga på organisk tillväxt och potentiella strategiska förvärv enligt pressmeddelandet.

– Profilen för den framtida CEO:n i bolaget kommer att se lite annorlunda ut och därför har vi enats med Per om att göra det här skiftet nu eftersom vi är mitt inne i en transformationsprocess, säger Göran Blomberg till Expressen.

 

Linnéa Kihlström

Redaktör och reporter

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.