Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera


Digitalt presenteras av:

Carolina Gynning till United influencers

United influencers knyter till sig Carolina Gynning.

Hanna Frick

Reporter

hanna.frick@dagensmedia.se


Publicerad: 09 November 2017, 08:57
Uppdaterad: 09 November 2017, 12:31

Ämnen i artikeln:

United InfluencersCarolina Gynning

Konstnären, entreprenören och bloggare Carolina Gynning blir del av United influencers nätverk. Influencerbyrån har över 100 av Nordens största profiler och hjälper varumärken att nå ut till sin publik.

– Vi välkomnar Carolina och ser mycket fram emot vårt samarbete. Våra premiumprofiler är en del av oss och vi jobbar tillsammans för att leverera resultat genom bättre strategier, smartare contentlösningar och förmågan att distribuera innehållet rätt, genom rätt människor vid rätt tidpunkt. Vi levererar helt enkelt smart marketing, säger Linda Palmgren, vd på United influencers Sverige i ett pressmeddelande.

Carolina Gynning om samarbetet:

– Jag är så glad för att få vara en del av UI familjen och jag längtar efter att komma igång med många kreativa och långsiktiga samarbeten framöver. Jag har lärt mig vikten av att omge mig med ett starkt team. Vi båda tänker långsiktigt och delar tanken om total öppenhet och transparens mot mina följare och våra kunder, säger hon i ett pressmeddelande.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Missa ingenting från Dagens Media! Prenumerera på vårt nyhetsbrev helt gratis!

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.