Carolina Gynning till United influencers

2017-11-09 09:57  

United influencers knyter till sig Carolina Gynning.

Konstnären, entreprenören och bloggare Carolina Gynning blir del av United influencers nätverk. Influencerbyrån har över 100 av Nordens största profiler och hjälper varumärken att nå ut till sin publik.

– Vi välkomnar Carolina och ser mycket fram emot vårt samarbete. Våra premiumprofiler är en del av oss och vi jobbar tillsammans för att leverera resultat genom bättre strategier, smartare contentlösningar och förmågan att distribuera innehållet rätt, genom rätt människor vid rätt tidpunkt. Vi levererar helt enkelt smart marketing, säger Linda Palmgren, vd på United influencers Sverige i ett pressmeddelande.

Carolina Gynning om samarbetet:

– Jag är så glad för att få vara en del av UI familjen och jag längtar efter att komma igång med många kreativa och långsiktiga samarbeten framöver. Jag har lärt mig vikten av att omge mig med ett starkt team. Vi båda tänker långsiktigt och delar tanken om total öppenhet och transparens mot mina följare och våra kunder, säger hon i ett pressmeddelande.

Hanna Frick

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Dagens Media.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Dagens Media eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Läs även

Åsikter & debatt