Careereye värvar Schibstedchef

2016-02-29 08:55  

Anton Bratt, före detta försäljningschef på Hitta.se och Blocket, blir ny försäljnings- och affärsområdeschef på Careereye.se. Hans uppdrag blir att utveckla omdömessajten i Sverige och norra Europa.

Precis som turister kan betygsätta hotell och restauranger på Tripadvisor kan anställda och tidigare anställda anonymt betygsätta arbetsplatser på Careereye.se.

Nu anställer omdömessajten, före detta Schibstedtchefen Anton Bratt och gör honom till försäljnings- och affärsområdeschef.
– Hans erfarenheter som försäljningschef på Hitta.se och Blocket tillför oss mycket kompetens nu när vi går i skarpt läge från betaversionen vi lanserade på Stockholm Techfest i höstas säger Johan Kadar, vd på Careereye i ett pressmeddelande.


Anton Bratt anser själv att han tycker det är underligt att det inte finns så mycket information om framtida arbetsgivare förutom det företagen själva väljer att skriva alternativt det som står på Flashback.
– Det är märkligt när man 2016 kan betygsätta allt från sushirestauranger till sin nyinköpta bandsåg, säger Anton Bratt, i pressmeddelandet.

Förutom Hitta.se och Blocket har han tidigare arbetat på Nyheter 24, SF Media och Netjobs.

Johanna Holmgren

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Dagens Media.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Dagens Media eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Läs även

Åsikter & debatt