Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
SökDigitalt presenteras av:

C-More presenterar fotbollsfrågesport i mobilen

Publicerad: 16 April 2015, 10:43
Uppdaterad: 6 December 2015, 12:04

AIK, Djurgården och Malmö FF. I Svensk Elitfotbolls nya app ska spelare kunna bidra till sitt favoritlags ungdomsverksamhet.


Ämnen i artikeln:

Svenska SpelC More

På senare tid har det släppts flertalet frågesporter till mobilen. Nu hakar också Svensk Elitfotboll på trenden och presenterar sin quiz-applikation "Fotbollskampen", där frågorna fokuserar på Allsvenskan och Superettan.

Applikationen är framtagen i samarbete med Svenska Spel och C-More.

– Fotbollskampen kommer att engagera fansen på ett nytt vis och kunna knyta dem närmare Allsvenskan. Det här är ett intressant sätt för oss att aktivera vårt partnerskap i Allsvenskan ytterligare, säger Ulrika Wallin, marknadschef på C-More, i ett pressmeddelande.

Som spelare tävlar man för sitt favoritlag och klättrar i nivåer. En del frågor i spelet är framtagna av spelarna själva.

Spelet är än så länge gratis men kommer också att komma i en betalversion utan reklam. I premiumversionen kommer också hälften av intäkterna att gå till ungdomsverksamheten i spelarens favoritklubb.

– Vi vänder oss till alla våra hängivna supportrar med detta och hälften av överskottet vi får går direkt tillbaka till elitföreningarnas ungdomsverksamhet, säger Mats Enquist, generalsekreterare i Föreningen Svensk Elitfotboll, i ett pressmeddelande.

Spelet är utvecklat av Intelligent Apps.

Andreas Gabrielsson

andreas.gabrielsson@dagensmedia.se


Ämnen i artikeln:

Svenska SpelC More

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev