Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag16.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Digitalt

Breakitchefens bästa Almedalentips

Publicerad: 2 Juli 2017, 09:59
Uppdaterad: 2 Juli 2017, 10:21

Camilla Björkman är affärsutvecklingschef på nyhetssajten Breakit.se.

Hallå där Camilla Björkman, affärsutvecklingschef på nyhetssajten Breakit, som kommer vara på plats under Almedalsveckan som drar igång idag.


Ämnen i artikeln:

AlmedalenBreakit

Vad får man inte missa under veckan?

– Får man säga sina egna event? I så fall tisdagen och onsdagen i Breakits trädgård på Slottsterrassen 14. Då får du Almedalens skönaste och roligaste startup-häng, mingla med kändis-entreprenörer som Isabella ”Blondinbella” Löwengrip och Izettles grundare Jacob de Geer, snacka tech, tillväxt och foodtech och få gratis mat. Och Dagens Medias DJ-battle på torsdagen såklart. Sist kom jag inte in, så i år är jag megataggad.

Vilka är de vanligaste misstagen folk gör när de besöker veckan?

– Högklackade skor och att inte kollat upp roliga mingel i förväg. Då går man runt och känner sig utanför.

Vad är ditt bästa minne från politikerveckans tidigare år?

– Jag fick nys om att den kända hotellentreprenören Petter Stordalen var i Almedalen. Självklart gick nyhetspulsen igång, journalist som man är i grunden. Klockan två på natten släpade jag därför med ett gäng till hans hotell och lämnade en slarvigt skriven servett i receptionen med en förfrågan om intervju. Jag hörde aldrig någonting.

Vilka treder går det att se i år?

– Med risk för att låta självupptagen så måste jag nog säga tech, startups och digitalisering. Det är ämnen som berör alla, så där blir det nog tuff konkurrens.

Vad ser du mest, och kanske minst, fram emot?

– Mest ser jag fram emot att hänga med Breakit-gänget och göra två toppendagar för våra besökare och partners. Minst ser jag fram emot nervositeten över att själv moderera en rad paneler. Och att det ska börja regna.

Mikaela Åkerman

Mikaela.Akerman@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

AlmedalenBreakit

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.