Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

lördag08.05.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Digitalt

Bråvalla lyfte NT:s mobilsajt

Publicerad: 4 juli 2013, 12:26
Uppdaterad: 6 december 2015, 13:40

Den nya festivalen Bråvalla gjorde NT:s mobilsajt till veckans vinnare i KIA-index mobil. Trafiken till sajten ökade med drygt 23 procent förra veckan.


Ämnen i artikeln:

Kia-index

Under veckan som gick var det mobil.nt.se som ökade mest i Sveriges Annonsörers KIA-indexmätning.

– Detta berodde mycket på den nya musikfestivalen som gick av stapeln i utkanten av Norrköping, kommenterar Tobias Eidem, chef för Sveriges Annonsörers KIA-index.

– Siffrorna är ett betyg på vår lyckade bevakning av Sveriges nyaste musikfest, Bråvalla festival. Vi satsade hårt i våra digitala medier, med bland annat liverapportering, massor av bilder, tv-inslag och recensioner. För oss är det förstås roligt att se att den satsningen gick hem, säger Petra Wetterström, redaktionschef på Norrköpings Tidningar i ett pressmeddelande.

VK:s mobilsajt tappade mest förra veckan, med 29 procent.

KIA-index ägs och drivs av Sveriges Annonsörer och är den officiella mätvalutan för svenska webbplatser. Sedan en tid tillbaka mäts även trafiken till mobilsajter.

Ylva Larsson

ylva.larsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Kia-index

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.