Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Digitalt

Branschprofiler till Widespaces styrelse

Publicerad: 13 juli 2016, 11:51
Uppdaterad: 13 juli 2016, 11:58

Widespace förstärker nu sin styrelse med de två internationella branschprofilerna Stewart Easterbrook och Gregg Colvin.


Ämnen i artikeln:

Widespace

Stewart Easterbrook och Gregg Colvin kombinerar en lång internationell erfarenhet av marknadsföring, digitala medier och teknisk utveckling.

De kommer som aktiva styrelseledamöter för Widespace att ha en rådgivande funktion och kompletterar den nuvarande styrelsen som idag består av Widespace största investerare, Industrifonden och Northzone, samt företagets båda grundare Patrik Fagerlund och Henric Ehrenblad.

Stewart Easterbrook har tidigare varit vd för Starcom Mediavest Group och chef för medienätverkets digitala utveckling i Europa. Han har idag uppdrag som strategisk rådgivare för ett flertal teknikföretag.

– Widespace är unika genom att erbjuda den typ av varumärkeskampanjer vi är vana vid att se i traditionella kanaler, men via mobilen. Företagets framgång kommer ur en djup förståelse för annonsbranschen, fantastisk teknik och ett team av talangfulla medarbetare. Jag ser nu fram emot att få bidra till Widespace fortsatta resa, säger Stewart Easterbrook i ett pressmeddelande.

Gregg Colvin fungerar idag som senior rådgivare till flera av branschens största aktörer, och har just avslutat fem år på Universal McCann, senast som Chief Operating Officer North America. Tidigare har han bland annat varit vice vd för Fox Network Group.

– Det är idag otroligt spännande att jobba inom mobil annonsering, i synnerhet med Widespace som leder utvecklingen av mobilen som premiumkanal för varumärken. Min roll är att ge råd och stöd kring hur företagets erbjudande kan utvecklas och anpassas till nya marknader, säger Gregg Colvin i pressmeddelandet.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Widespace

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev