Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera


Digitalt presenteras av:

Bookatable sponsrar restaurangpodd

Restaurangbokningssajten Bookatable går in som sponsor till nystartade Restaurangpodden.

Madeleine Nilsson

Redaktör

madeleine@dagensmedia.se


Publicerad: 03 November 2015, 15:07
Uppdaterad: 06 December 2015, 20:23

Ämnen i artikeln:

Acast

Det första avsnittet av Restaurangpodden släpps idag via poddnätverket Acast. Bakom podden står Therese Litzén och Josephine Palm. Therese Litzén jobbar idag på Nordeas marknadsavdelning och Josephine Palm är mest känd som tidigare finalist i ”Hela Sverige Bakar”.

Podden gör duon dock utanför sina respektive heltidsarbeten.

Restaurangpodden ska först och främst recensera restauranger. Varje avsnitt har ett tema, som exempelvis italienska restauranger, spontanmiddagar eller brunchställen.

– Vår målgrupp är framför allt de personer som är lite som oss själva, som är mitt i karriären och har mycket på gång hela tiden men som är väldigt matintresserade och vill ha koll på det senaste, säger Therese Litzén till Dagens Media.

– Vi kommer att hitta exempelvis de kvarterskrogar som folk inte pratar om, men som vi tror att målgruppen kommer att uppskatta. De kommer att kunna slänga sig med namn som alla inte känner till och på vis känna sig lite unika, fortsätter hon.

Samarbetet med Bookatable gör att lyssnarna kan boka bord direkt via Restaurangpodden.

– Vi ser sponsorskapet som ett långsiktigt samarbete och valde Bookatable eftersom vi verkligen tror att de kan tillföra värde för våra lyssnare.

Varje tisdag ska ett nytt avsnitt distribueras via Acast. Avsnitten är bara 15 minuter långa.

– Jag gillar poddar, men de är alldeles för långa så man hinner aldrig lyssna. Vi vill utmana det och försöka få målgruppen att hellre konsumera fler avsnitt.

Ämnen i artikeln:

Acast

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Missa ingenting från Dagens Media! Prenumerera på vårt nyhetsbrev helt gratis!

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.