Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Digitalt

Bonniers jakt över: ”Hon är en modern coach”

Publicerad: 15 mars 2019, 09:07

Ulrika Silfverstolpe intar en nyckelroll i Bonnier news brand studio – och jämförs med Liverpoolcoachen Jürgen Klopp.

Foto: Press

Bonnier news brand studio tillsätter Ulrika Silfverstolpe som Head of concept & design. Senast kommer hon från spelföretaget King: ”Är spelvärldens Jürgen Klopp”.


Ämnen i artikeln:

Bonnier NewsKing

Efter ett års jakt har Bonnier news brand studio hittat Ulrika Silfverstolpe, som kommer från spelföretaget King. Under våren intar hon rollen som Head of concept & design. 

På King hade Ulrika Silfverstolpe rollen som Campaign manager och Campaign team lead och har ansvarat för att skapa övergripande koncept och strategier för Kings globala kampanjer och spellanseringar. 

– Jag blev glad när jag hörde om Bonnier news brand studios vision att utveckla artister, bygga en stark organisation och skapa kommersiellt innehåll av världsklass. Bonnier news är välrenommerade och jag ser fram emot att få göra den här resan tillsammans, säger hon i ett pressmeddelande. 

Bonnier news brand studio har sökt en nyckelperson till ledningsteamet i över ett år, och nu är jakten över. 

– Till slut lyckades vi värva Ulrika Silfverstolpe – spelvärldens Jürgen Klopp. Hon är en modern coach som bygger starka och energiska team som maximerar varje insats. Vi har hittat en entusiastisk ledare som personifierar och reflekterar vår mentalitet och vision, säger Nicklas Hermansson, Head of story experience i pressmeddelandet, och fortsätter:

– Det är extra roligt är att vi som traditionellt mediehus nu attraherar talanger från globala företag som King. Det ser jag som positivt för journalistiken. 

Bonnier news brand studio är fullservicebyrå och innovationsavdelning åt Dagens Industri, Dagens Nyheter, Expressen, Sydsvenskan, Helsingborgs Dagblad och ett 30-tal magasin. 

John Söderberg

Reporter

john.soderberg@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Bonnier NewsKing

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev