Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag19.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Digitalt

Bonnier Tidskrifter värvar Irena Pozar från Expressen

Publicerad: 11 November 2015, 07:10
Uppdaterad: 26 April 2016, 13:20

Frida Boisen tar med sig krönikören och sociala medier-skribenten Irena Pozar till Bonnier Tidsskrifter.


Ämnen i artikeln:

ExpressenBonnier Tidskrifter

I oktober började Frida Boisen, tidigare chefredaktör på GT och del av redaktionsledningen för Expressen, som digital chef på Bonnier Tidskrifter.

Nu tar hon med sig Irena Pozar, 23, sociala medier-expert och krönikör på Expressen.

– Irena är en av de absolut bästa och ledande rösterna i Sverige idag. Inte minst är hon en viktig feministisk röst, och med sin bakgrund från Nyheter24 och Expressens sociala medier-redaktion är hon en absolut toppvärvning för oss, ett riktigt drömnamn, säger Frida Boisen till Dagens Media.

Irena Pozar kommer att jobba som krönikör och sociala medier-skribent hos Bonnier Tidskrifter och hennes närvaro kommer att märkas av på ett flertal sajter, framför allt hos Veckorevyn.

– Med sitt starka berättande om hur det är att vara ung kvinna i Sverige idag, tror vi att hon kommer att ha mycket att bidra med till Veckorevyns läsare, men även till många av våra andra sajter. Med Irenas bakgrund och unika berättande om bilden av Europa idag kommer hon med ett viktigt perspektiv, inte minst med tanke på den aktuella situationen, säger Frida Boisen.

Irena Pozar värvades till Expressens sociala medier-redaktion i september förra året, efter att jobbat som krönikör på Nyheter24.

Enligt Bonnier Tidskrifter har man runt 2 miljoner unika besökare i veckan, med varumärken som veckoreyn.se, amelia.se, damernas.se och skonahem.se. 

LÄS ÄVEN:

Kritiserade Zlatan-filmen - nu vill arga män att hon ska dö

Expressen värvar från Nyheter 24 - igen

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.