Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera


Digitalt presenteras av:

Blondinbella KO-anmäls – igen

Isabella ”Blondinbella” Löwengrip KO-anmäls för att ha gjort smygreklam på sin blogg. Detta efter att ha skrivit om en hudvårdsklinik och en skoaffär i Stockholm.

Sebastian Parkkila


Publicerad: 05 Februari 2013, 12:00
Uppdaterad: 06 December 2015, 13:57

Ämnen i artikeln:

Blondinbella

Det var i slutet av januari som Blondinbella publicerade två blogginlägg som nu anmälts till Konsumentombudsmannen. I det ena inlägget skrev bloggerskan om hudvårdskliniken Spa By Us och i det andra om skoaffären Luciano Padovan.

Anmälaren skriver bland annat att en av texterna är överdrivet positiv till hudvårdskliniken samtidigt som det enligt anmälan inte finns någon annonsmärkning på inlägget.

"Det är helt klart att personen fått något för att skriva detta. Inget kan vara så bra. Tacksam om ni en ga?ng fo?r alla utredde dessa bloggar och all smygreklam i dem", skriver anmälaren.

Detta är inte första gången som Blondinbella anmälts till KO. Under 2010 anmäldes bloggaren exempelvis för att ha marknadsfört ett bag-in-box-vin.

Ämnen i artikeln:

Blondinbella

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Missa ingenting från Dagens Media! Prenumerera på vårt nyhetsbrev helt gratis!

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.