Bloggare bor gratis på Scandic

2011-10-05 09:01  

Scandic har skapat rummet Blogger's Inn som är specialanpassat för bloggare - och gratis.

Från och med första oktober kan bloggare bo gratis på Scandic Grand Central i Stockholm. Hotellet har skapat ett konceptrum som bloggare kan ansöka om att få bo i. Rummet är inrett med sådant hotellet tror att bloggare behöver såsom Ipad med bordsstativ, laptopbricka, kamerastativ, självutlösare för kamera, trådlösa högtalare, minneskortläsare och inspirationsböcker.

– Tanken är att underlätta resandet och idéutbytet bloggare emellan, och att justera rådande hotellrumsstandard till de nya behov som efterfrågas på marknaden. En reflektion kring undersökningen är att behoven för bloggare särskiljer sig mycket från hur affärsresenären prioriterar. Inom bloggsfären tycks man till exempel värdesätta design och trådlöst internet högre, säger Stephanie Smitt Lindberg, försäljnings- och marknadsdirektör på Scandic i Sverige i ett pressmeddelande.

Hotellet har tagit fram rummet efter att de gått ut med en enkät till 200 av Sveriges största bloggare. 7 av 10 angav då att de valt att avstå från evenemang på grund av boendekostnader.

Elin Hanspers

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Dagens Media.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Dagens Media eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Läs även

Åsikter & debatt