Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

torsdag06.05.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Digitalt

Bloggar ska lyfta Försvaret

Publicerad: 3 december 2012, 06:34
Uppdaterad: 6 december 2015, 14:02

Med hjälp av externa bloggar ska Försvarsmakten lyfta diskussionen kring försvarsfrågor. Det är den stora nyheten när Försvarsmakten relanserar sin bloggportal.


Ämnen i artikeln:

Försvarsmakten

I dagsläget finns det ett drygt 40-tal bloggar på Försvarsmaktens bloggportal men när myndigheten nu inleder ett samarbete med Twingly hoppas man alltså på att externa bloggar ska lyfta diskussionen.

– Försvarsfrågor är av stort allmänintresse och Försvarsmakten har tagit en självklar plats i sociala medier genom både bloggar och Twitter de senaste åren. Med Twingly skapar de tydlig brygga mellan sin egen välbesökta bloggportal och de övriga bloggarna ute i landet som dagligen diskuterar försvarsfrågor, Twinglys vd Peter Blahá i ett pressmeddelande.

Förhoppningen med det nya samarbetet är att Försvarsmaktens bloggportal ska bli "den naturliga platsen att gå till för de som är intresserade av försvarsfrågor".

Dante Thomsen

Ämnen i artikeln:

Försvarsmakten

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.