Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag25.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Digitalt

Blocket flirtar med bomarknaden

Publicerad: 26 Mars 2018, 14:22
Uppdaterad: 26 Mars 2018, 14:24

Carolina Samuelsson och Emelie Storsten. Foto: Schibsted.

Schibstedbolaget lanserar tre nya annonsprodukter för mäklare och byggbolag.


Ämnen i artikeln:

BlocketSchibsted

Med tre nya erbjudanden på blocket, som riktar sig mot mäklare och byggbolag, vill Schibsted skapa ökade affärsmöjligheter för bomarknadsaktörer.

– Med vår helhetslösning mot mäklare täcker vi hela säljprocessen, och nu tar vi även första steget mot ett liknande erbjudande mot byggbolagen, kommenterar Emelie Storsten, som är säljansvarig på Schibsted Sales & Inventory.

"Bostadsvärderaren" är en ny produkt som hjälper mäklare att få direktkontakt med användare som vill värdera sin bostad.

"Bostadsbevakaren" är ett verktyg som låter mäklare skapa relation till befintliga och potentiella kunder genom att erbjuda en skräddarsydd bevakning för ett specifikt geografiskt område.

"Veckans bostad"  säkerställer en fast första placering på Blocket Bostads listobjektssida under en hel kampanjvecka. Produkten erbjuds en aktör i varje geografiskt område.

– Vi kan nu erbjuda en unik kombination av lokal räckvidd och konverteringsdrivna lösningar som länge efterfrågats av marknaden. Med denna lösning täcker vi hela säljresan med kännedom, preferens och köpintention och allt är automatiserat och kopplat till mäklarnas eget system, säger Carolina Samuelsson, som är produktansvarig, och lägger till att de ännu befinner sig i ett tidigt och innovativt skede, där de vill skapa en stark produktportfölj för byggbolagen.

– Detta skapar möjligheter för våra nya byggbolagskunder att påverka portföljen i rätt riktning, avslutar hon.

Janne Naess

Bildredaktör, fotograf och reporter

janne.naess@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

BlocketSchibsted

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.