Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag18.02.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Digitalt

Bingo och Katrin startar webbshop

Publicerad: 15 November 2010, 13:53
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:31

Smink, Iphones och manicker som ångkokar grönsaker. Det är produkter som du kan förvänta dig att hitta i Bingo Rimérs och Katrin Zytomierskas nya webbshop.


Ämnen i artikeln:

Bingo RimérKatrin Zytomierska

I dag öppnas portarna för Bingo Rimérs och Katrin Zytomierskas nya webbshop. Butiken, som heter Shoptime, lanseras i samarbete med Peter Elmlunds företag Bellme. Bellme ligger också bakom Isabella "Blondinbella" Löwengrips butik Bellme shop.

– Katrin har märkt att det finns ett enormt intresse för vad hon använder för produkter och vad hon köper till Ringo. Då växte det här fram som en naturlig tanke, säger Bingo Rimér.

Affärsmodellen är densamma som för Bellme shop. Allt från smink till kläder och teknikprylar ska krängas. Varje dag säljs en ny produkt till ett rabatterat pris.

– Jag tror stenhårt på det här. Jag har sett att den här affärsmodellen fungerar otroligt bra och vi har styrkan i Katrin och hennes varumärke. Katrin är nog den enda av toppbloggarna i Sverige som har en så köpstark målgrupp.

Shoptime ska framför allt marknadsföras i upphovsmännens bloggar, men enligt Bingo Rimér diskuteras även radioreklam.Tanken är att butiken ska vara interaktiv och låta kunderna komma med förslag och rösta om vilka produkter som ska säljas.

Vad skulle du helst av allt vilja sälja?

– Jag tycker ju att det är jätteroligt med nya tekniska prylar så personligen skulle jag vilja sälja Canon G11, Iphone 4 och Ipad. Men det är också väldigt roligt med alla produkter kring lille Ringo, säger Bingo Rimér och fortsätter:

– Just nu tittar vi på en manick som ångkokar grönsaker så att man kan göra egen ekologisk barnmat. Det är en helt otrolig manick. Nu när man blivit tvåbarnsfarsa har man ju ett rätt så stort fokus kring familjen så det segmentet är superintressant.

Dante Thomsen

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.