Bineros förre marknadschef till Ipeer

2013-05-08 10:25  

Webbhotellet Ipeer värvar Erik Arnberg som ny marknadschef. Han kommer senast från Binero.

I mars berättade Dagens Media att Erik Arnberg bestämt sig för att lämna posten som marknadschef på webbhotellet Binero efter fyra år på posten.

Nu står det klart att han valt att tacka ja till motsvarande roll hos Ipeer. Bolaget har sin bas i Karlstad, men kommer i och med rekryteringen av Erik Arnberg att etablera ett Stockholmskontor.

– Erik har länge skapat grym kommunikation för teknikföretag, och vi har en lång och fantastiskt spännande historia att berätta, säger Ipeers vd Johan Hedlund i ett pressmeddelande.

Erik Arnberg har ett förflutet som pr-konsult och marknadschef på flera teknikbolag sedan 1999, däribland Jens of Sweden, Loopia och Binero.

–  Ipeer är idag en av de erfarnaste, största och mest heltäckande dedikerade leverantörerna av Cloud- och serverhosting. De har länge imponerat på mig med sin kompetens inom såväl it som affärer, det är ett privilegium att få jobba här, säger Erik Arnberg i pressmeddelandet.

Ipeer grundades 2006 av familjen Hedlund och har sedan starten fokuserat på att erbjuda företag ett utbud av Cloud- och VPS-tjänster.

Bolaget omsatte 2012 ca 50 miljoner kr och räknar med att 2015 ha fördubblat detta.

Helen Preutz

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Dagens Media.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Dagens Media eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Läs även

Åsikter & debatt