Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Digitalt

Barholm in i Tradedoubler-utmanare

Publicerad: 14 september 2010, 04:57
Uppdaterad: 6 december 2015, 15:39

Wordon, som köpte Agent Interactives konkursbo, tar hjälp av en grupp rådgivare. En av dem är den före detta mediebyråchefen Stefan Barholm.


Ämnen i artikeln:

TradedoublerVizeum

Wordon grundades av i slutet av förra året av Stefan Mahlstein, som köpt på sig konkursade Agent Interactives operativa system Adtrax.

– Jag har länge velat sätta upp ett affiliatenätverk och konkurrera med de etablerade bolagen som Tradedoubler. Egentligen skulle jag dra igång nästa år men nu dök den här möjligheten upp, sa Stefan Mahlstein till Dagensmedia.se då.

Nu tar han hjälp av flera tunga medienamn, som ska fungera som rådgivare till bolaget.

Namnlistan inkluderar den före detta Vizeum-vd:n Stefan Barholm, i dag konsult, samt Expekt.coms Sverigechef Christian Bönnelyche.

Dessutom ska Tony Johansson, tf försäljnings- och marknadschef på Unibet samt Stardolls försäljninchef Ted Nelson vara med och utveckla bolaget.

– Det känns mycket bra att kunna få in personer med så här tung erfarenhet redan i detta tidiga skede. Deras erfarenhet i kombination med vår höga kompetens inom digitala medier är perfekt, säger Stefan Mahlstein i ett pressmeddelande.

Martin Schori

Ämnen i artikeln:

TradedoublerVizeum

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev