Babben Larsson lanserar quiz-app: "Det är lite Babbomania"

2013-10-21 15:02  

Hallå där... Babben Larsson, som efter 18 månaders utvecklingsarbete ger sig in i appträsket med "Bappen" – en app som blandar quizfrågor med humor.

Hallå där, Babben Larsson, varför släpper du en app?

– Jag är väl lite galen kanske. Jag gillar att göra lite nya saker och jag gillar teknik och spelar själv ganska mycket quiz. Jag tycker faktiskt att det är skitkul och är ganska högt rankad i Quizkampen, säger hon till Dagens Media.

Vad är det för frågor?

– Det finns tio kategorier och jag har skrivit de flesta frågorna själv. Det är bland annat "Djur och natur", "Språk", "Historia", min favoritkategori "Värdelöst vetande" och ganska mycket "Gotland". Jag håller mig till sådant som jag är intresserad av själv.

Blir det inga frågor om dig själv?

– Jo det blir en del om det också. Typ "Vad är Babbens favoritjuice" och så får man gissa mellan fyra förslag. Det är lite Babbomania.

Är det här ett nytt sätt att marknadsföra ditt varumärke?

– Ja, det blir ju lite så eftersom att det är så förknippat med mitt namn. Samtidigt känns det här mest som en kul grej. Vi har hållit på med appen i 18 månader och för mig som är så rastlös kändes det som eoner av tid. Men nu är den klar i alla fall, säger Babben Larsson och skrattar.

"Bappen" är gratis och går att ladda ner både till Iphone och till Android.

Arbetsgrupp

Idéspruta och redaktör: Babben Larsson

Projektledare: Jonas Beckman Kami Development

Teknisk utveckling: Objektfabriken/Time People Group

Grafisk design: Markus Jansson

Faktakonsulter och innehållsöversikt: Carlgrens Ord & Bild

Dante Thomsen

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Dagens Media.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Dagens Media eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Läs även

Åsikter & debatt