Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Digitalt

Azerion tappar Sverigechefen

Publicerad: 3 november 2020, 15:05

Kristoffer Thelin lämnar Azerion för att gå till norska Cavai.

Azerions Sverigechef Kristoffer Thelin lämnar bolaget efter åtta år.


Kristoffer Thelin, Sverigechef på adtech-bolaget Azerion, lämnar för att gå till norska tech-bolaget Cavai, som nu ska växa på den svenska marknaden. Cavai är inriktat på så kallad conversational marketing, det vill säga dialogbaserad marknadsföring.

Kristoffer Thelin har arbetat på Azerion i åtta år.

– När Cavai ville ha med mig på deras resa så kunde jag inte tacka nej. Deras tillväxt under covid-19-tiden bevittnar hur stor potential det finns i företaget och conversational som helhet. Jag har alltid drivits av att få vara med och bygga bolag i spännande tillväxtperioder, säger Kristoffer Thelin i ett pressmeddelande.

Även på Cavai får han titeln Sverigechef.

– Med rekryteringen av Kristoffer som ny Sverigechef på Cavai får vi in en person med stort kontaktnät, erfarenhet från det kommersiella men också tidigare erfarenhet från att bygga bolag i nya nischer, säger Mikael Englund, head of growth på Cavai, i pressmeddelandet.

Samtidigt tappar Azerion även en key account manager när Daniel Sahlman går till sälljbolaget Closer för att bli exklusiv säljentreprenör för Strossle i Stockholm.

Madeleine Nilsson

Redaktör och reporter

madeleine.nilsson@dagensmedia.se

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev