Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

torsdag06.05.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Digitalt

Availo byter skepnad

Publicerad: 17 november 2011, 14:32
Uppdaterad: 6 december 2015, 14:50

Availo har spetsat sin närvaro på nätet genom en ny sajt, större närvaro i sociala medier och webb-baserade informationsfilmer.


I samarbete med webbyrån Inka Interactive har managed services-koncernen Availo fått en ny sajt. Sajten har nu också avskiljts från systerkoncernen Phonera.

– Vad vi nu försökt att skapa är en mer dynamisk webbplats som ska fungera som ett nav i vår digitala kommunikation, där våra kunder och besökare enklare och snabbare kan finna den information som de söker. Dessutom inbjuder vi till interaktivitet i form av en utökad närvaro i flera kanaler via sociala medier såsom Facebook, Twitter och Linkedin, säger Mattias Tönnheim, pr- och marknadschef för Availo, i ett pressmeddelande.

Tillsammans med PlayOnTV har företaget även tagit fram informationsfilmer som ska beskriva verksamheten.

Availo är ett nytt varumärke där samtliga bolag inom det som tidigare hette affärsområde Phonera Managed Services samlats. Availo omsätter enligt egen uppgift ungefär 130 mkr.

Se en av informationsfilmerna här.

<iframe width="449" height="249" src="http://www.youtube.com/embed/-HT1INCTIfs" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Elin Hanspers

elin.hanspers@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.