Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

fredag14.05.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Digitalt

Åse Ericson: ”När det finns genuin drivkraft går det snabbt att ställa om”

Publicerad: 7 januari 2021, 13:12

”Det går väldigt snabbt att ställa om och anpassa sig efter nya förutsättningar när det finns genuin drivkraft och övertygelse om att hela tiden gå mot något bättre”, säger Storytels Sverigechef Åse Ericson.

Foto: Storytel

Storytels Sverigechef Åse Ericson tycker att 2020 års lärdom är vilka centrala kraftkällor som kreativitet, utveckling och nytänkande är.


Ämnen i artikeln:

Storytel

Vad tycker du har varit årets största lärdom?

– Vilka helt centrala kraftkällor som kreativitet, utveckling och nytänkande är i allas våra liv. Och att det går väldigt snabbt att ställa om och anpassa sig efter nya förutsättningar när det finns genuin drivkraft och övertygelse om att hela tiden gå mot något bättre. 

Vad tycker du har varit årets tuffaste utmaning?

– Jag saknar de spontana samtalen som uppstår vid kaffemaskinen, utbytet av insikter över en lunch och att enkelt kunna hänga med kolleger, familj och vänner. Alla små interaktioner i vardagen som löser problem, skapar teamkänsla och fyller på med skratt.

Med ett 2020 präglat av coronapandemin, vad tror du kommer definiera år 2021?

– Sett i backspegeln har 2020 tvingat oss att lämna en hel del beteenden bakom oss, tänka om och lära oss nya. Och det kommer förhoppningsvis inte sluta bara för att det är 2021. Det kommer bli bättre, på det stora hela, med en ny växande medvetenhet och omtanke som inte bara omfattar jaget, ytan och det egna välmåendet, utan även medmänniskor och den miljö vi lever i och påverkar. Vi hjälper varandra att bli bättre på att ta ansvar tillsammans - som samhälle, företag och individer.

Redaktionen Dagens Media

Ämnen i artikeln:

Storytel

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.