Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag29.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Digitalt

Ärkebiskopen Antje Jackelén startar podcast

Publicerad: 8 April 2015, 05:00
Uppdaterad: 6 December 2015, 12:06

Jonas, Gardell, Martin Schibbye och Carolina Klüft är några av de som ska gästa den nya podcasten.


Ämnen i artikeln:

Podcast

I maj kommer ärkebiskop Antje Jackeléns podcast "Prata till punkt" finnas tillgänglig. Enligt Dagens Nyheter har hon bjudit in fem olika gäster, där valet har utgått från ett specifikt ämne. Några av gästerna är Jonas Gardell, Martin Schibbye och Carolina Klüft.

– Carolina Klüft valde vi för att få prata om prestationer och ledarskap och om att locka fram det bästa hos varje individ. Med Jonas Gardell vill jag samtala om normer och med Martin Schibbye om hopp. Hur håller man ett hopp vid liv? Min ambition är samtal som ger upphov till nya tankar, säger Antje Jackelén till Dagens Nyheter.

Enligt DN ska Visby domkyrkoförsamling även starta en tv-cirkel som utgår från tv-serien "Girls".

– Att spegla tidsandan kan vara både en komplimang och en kritik. Är syftet att göra sig poppis är man fel ute, till skillnad från om man på allvar har en egen infallsvinkel på aktuella frågeställningar, säger Antje Jackelén till Dagens Nyheter och fortsätter:

– Kyrkan ska självklart använda moderna kommunikationskanaler för att nå ut med eftertanke.

Podcasten kommer att publiceras på Svenska kyrkans webbplats och kommer även att finnas tillgänglig på exempelvis iTunes.

Andreas Gabrielsson

andreas.gabrielsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Podcast

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.