måndag30 januari

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Digitalt

Apsis plockar toppchef från Com Hem

Publicerad: 16 november 2017, 15:05
Uppdaterad: 16 november 2017, 15:34

"Den största utmaningen för mig personligen är först och främst att sätta mig in i vad våra produkter gör för våra kunder och själv bli riktigt vass i att kunna berätta storyn för de segmenten vi ska vara starka i", säger Emma Svalin. Foto: Pressbild

Emma Svalin efterträder Apsis grundare Anders Frankel och tar över vd-ansvaret. Efter 13 år på Com Hem känner hon sig redo för en ny utmaning.

Ämnen i artikeln:

Comhem

Sedan 2004 har Emma Svalin haft en rad ledande roller inom Com Hem. Efter 13 år på företaget väljer hon nu att anta en ny roll som vd för Apsis, ett bolag inom datadriven marknadsföring. Hon ser fram emot ansvaret och den stora utmaning som medföljer.

– Den största utmaningen för mig personligen är först och främst att sätta mig in i vad våra produkter gör för våra kunder och själv bli riktigt vass i att kunna berätta storyn för de segmenten vi ska vara starka i. Vad är det för benefits man får ut av våra tjänster? Nu kommer jag från 13 år på Comhem, även om det här har varit min kår en gång i tiden som medierådgivare så har jag en del att lära mig. Vi är på en förändringsresa och att skala upp en verksamhet snabbt är en utmaning i sig, så hela bakgrunden till att jag hoppar på det här är för att jag tycker sånt är roligt.

Apsis har kontor i bland annat Norden och Hong Kong, vilket medför en mängd nya arbetsuppgifter för Emma Svalin när hon har verksamhetsansvaret för företaget i Sverige och andra länder som de är verksamma i.

– Det kommer vara ett stort fokus på att leda Apsis till att bli det miljardbolag vi tror att det kan bli och som vi vill vara, med produkter och lösningar som ligger mer i tiden än vad det någonsin har gjort med datadriven marknadsföring, säger hon och fortsätter:

– Alla vd-jobb innebär att man har ett lönsamhetsansvar för verksamheten och att man har förutsättningar rent organisatoriskt att växa på det sättet som vi vill göra. Det handlar om att kunna leverera tjänster utifrån den höga kvalitén som vi vill stå för på en marknad som är högt konkurrensutsatt. Det handlar om att etablera och skapa förutsättningar rent organisatoriskt och kompetensmässigt.

Emma Svalin har bara varit på sin nya post i en vecka, men ser redan fram emot framtiden och tror att det kommer bli en ljus sådan för bolaget.

– Det finns en fantastisk potential i det här bolaget. Nu har jag varit på Com Hem i 13 år, vilket har varit en fantastisk resa, men nu känner jag mig redo att röra på mig. Jag tror extremt mycket på den här branschen och det här bolaget har alla förutsättningar att bli bäst, så det är därför jag har hoppat på det här.

Alex Hartelius

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev