Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag21.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Digitalt

Apegroup gör appar åt OTW

Publicerad: 16 April 2010, 08:24
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:53

OTW samarbetar med Apegroup för att utveckla redaktionella appar.


OTW Interactives vd Anders Rask tror på ett paketerat budskap i framtidens mobiler.

– Apegroup är bäst på utvecklingen av appar och vi har haft nära kontakt under en längre tid. Marknaden för appar växer och iPad, Android och iPhone driver app-uppvecklingen framåt. Vår uppgift är att våra kunder når ut i mobilen. Vi vet att mobila appar är en bra paketering för att nå fram med sitt budskap, säger han till Dagensmedia.se

Samarbetet med Apegroup kommer synas i mobilerna efter sommaren.

– Vi för samtal med flera av våra kunder som vill utveckla appar för sin verksamhet, tanken är att de första ska sjösättas efter sommaren. Då krävs det ju att iPaden har släppts i Sverige, säger Anders Rask.

Anders Rask tror inte att alla företag ännu insett fördelarna med mobila appar.

– Diskussionen om sociala medier har varit påtaglig, men det har inte varit samma diskussion kring mobila applikationer. Det kan bli svårt i längden att nå ut med vanliga mobila webbplatser. Man måste paketera så att innehållet blir mer tydligt, med betoning på det speciella och unika, avslutar han.

Christer Lindh

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.