Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Digitalt

Ännu mer Fahrman i Kanal 5

Publicerad: 25 augusti 2011, 12:02
Uppdaterad: 6 december 2015, 15:01

Kanal 5 Play gör en ny säsong av programmet "Stylisterna", som leds av systrarna Sofi och Frida Fahrman.


Den första säsongen genererade nästan 2,3 miljoner strömstarter till kanal5.se och aftonbladet.se, enligt egna uppgifter, och Kanal 5 har tidigare flaggat för en fortsättning. Nu blir det alltså så.

– Till den här säsongen har vi vässat uppdragen ytterligare. De kommer få ge sig in på en spännande stylistresa. Nu hoppas vi på lika många härliga karaktärer och stylisttalanger som i våras, säger Frida Fahrman i ett pressmeddelande.

Huruvida Aftonbladet ska vara med i projektet denna vända är oklart.

– Inget är klart i nuläget. Vi måste få be att återkomma i den frågan, säger Kalle Dixelius på Kanal 5:s pressavdelning.

L'Oreal är dock med som huvudsponsor även denna gång – och kommer bland annat att synas genom en skönhetsexpert som medverkar i programmet.

"Stylisterna" produceras av Strix och är utvecklat av Hard Hat och Helene Falk.  I programmet tävlar deltagarna om en praktikplats på Aftonbladets bilaga Sofis Mode.

Martin Schori

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News