Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag25.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Digitalt

Annonsör hamnar bland onani och kvinnohat: "Ska inte få ske"

Publicerad: 1 Mars 2012, 09:39
Uppdaterad: 6 December 2015, 14:31

Dokusåpakändisen Joakim ”Jockiboi” Berg berättar på sin blogg, bland annat, hur mycket han hatar kvinnor och hur man bäst onanerar med hundavföring. Nu reagerar Euroflorist – bloggens största annonsör.


Det senaste inlägget, i skrivande stund, på Joakim Bergs blogg består av en Facebook-konversation med en kvinna som säger sig bära hans barn. Kvinnan berättar att hon tänker behålla barnet och Joakim Berg svarar:

”Har du tänkt att jag ska försörja dig eller? För det kan du glömma direkt ditt jävla mongo, Ska du ha en jävla krona får du dra den ur min ficka efter du dödat mig i så fall! Såna som du äcklar mig verkligen.”

Ett genomgående tema på bloggen är annars ”Dagens ovanliga runk” där Joakim Berg med bild visar udda sätt att onanera, bland annat i en påse fylld med hundavföring.

Mellan varje blogginlägg ligger en banner från Euroflorist. Företagets marknadsdirektör Anette Konar Riple säger att hon blev förvånad över att se Euroflorists annonser på bloggen.

– Det känns väldigt tråkigt. Det här ska inte kunna få ske för vi tar bestämt avstånd från de värderingar som förkommer på den här bloggen, säger Anette Konar Riple till dagensmedia.se.

Bloggen Jockiboi.se är en del av Tradedoublers affiliate-nätverk, där Euroflorist är kund.

– De har garanterat att vi inte ska behöva förekomma i oseriösa sammanhang. Så har inte skett i det här fallet och vi ska ta tag i det här och se till att våra annonser försvinner från sajten så fort som möjligt.

UPPDATERING: Euroflorists banners är nu borta från sajten.

Dagensmedia.se har sökt ansvariga på Tradedoubler.

Henrik Widell

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.