Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Digitalt

Altinget satsar på bevakningen av infrastrukturfrågor – startar nyhetsbrev

Publicerad: 28 oktober 2021, 12:05

Jacob Hederos blir redaktör för Altingets nya nyhetsbrev ”Altinget Infrastruktur”

Altinget startar ett nytt nischat nyhetsbrev som ska fokusera på infrastruktur. I samband med det anställs Jacob Hederos som redaktör.


Ämnen i artikeln:

Altinget

I slutet av november går det första nyhetsbrevet under namnet ”Altinget Infrastruktur” ut till prenumeranterna. Innehållet kommer att fokusera brett på infrastrukturpolitik.

Redaktör för brevet blir Jacob Hederos som tidigare skrivit för Altinget på frilansbasis. Då med fokus på EU:s klimat- energi- och miljöpolitik.   

Altinget har sedan tidigare nio nischmedier, varav miljö- och energibrevet är en. Enligt ett pressmeddelande ska starten av infrastruktursbrevet ”komplettera och vässa ett redan starkt bevakningsområde i en tid då dessa frågor står högt på den politiska agendan”.

– Med tanke på att vi just nu går in i en intensiv fas med bland annat flera tunga EU-lagförslag på området och färdigställandet av en ny nationell infrastrukturplan, så känns det perfekt att Altinget satsar på att utvidga bevakningen ytterligare, säger Jacob Hederos i en kommentar.

Förutom att Jacob Hederos har skrivit för Altinget har han en bakgrund från Sveriges Radio Ekot, Ends Europe, Aktuell Hållbarhet och Sveriges Natur.

– Jacob är en mycket kunnig och engagerad reporter. Det är jätteroligt att Altinget nu både kan fördjupa bevakningen av infrastrukturfrågorna samtidigt som våra miljöläsare fortsatt kan ta del av Jacobs bevakning på framför allt EU-området, säger Johanna Alskog, som är redaktör på systerbrevet ”Miljö och energi”.

Altingets nuvarande nischbrev

Arbetsmarknad

Miljö och energi

Säkerhet

Civilsamhälle

Omsorg

Utbildning

EU

Rikspolitik

Vård och hälsa

 

Pris per bevakningsområde i kronor (exklusive moms):

1 användare: 5 199

upp till 5 användare: 10 399

upp till 10 användare: 14 999

upp till 20 användare: 20 799

upp till 30 användare: 27 499

upp till 50 användare: 36 299

upp till 100 användare: 56 999

Linnéa Kihlström

Chefredaktör och ansvarig utgivare

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Altinget

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev