Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag20.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Digitalt

Alla mina kamrater ber om ursäkt

Publicerad: 13 November 2015, 14:14
Uppdaterad: 15 Mars 2016, 11:07

"Som värdar borde vi ha agerat direkt", skriver Alla mina kamrater på Facebook.


Ämnen i artikeln:

Åhléns

Dagens Media har tidigare berättat om de mycket grova påhopp på Aftonbladets Åsa Linderborg som riktades mot henne i "Alla mina kamraters" morgonprogram.

Gästen Kristoffer Kringlan Svensson tilläts flera gånger uttrycka en önskan om att Aftonbladets kulturchef Åsa Linderborg skulle våldtas och dö.

Martin Soneby, en av programledarna i podden, sade till Dagens Media att avsnittet sändes live och att det senare klipptes om.

– Vi tycker att vi upprepade gånger tydligt ifrågasätter hans uttalanden. Hela situationen var lite speciell och det var en märklig upplevelse.

Programmet har lett till att humorgruppen tappat bokningar.

Nu ber "Alla mina kamrater" om ursäkt via sin Facebook-sida:

"Som värdar borde vi ha agerat direkt och att vi inte gjorde det ångrar vi djupt. Vi inser att våra invändningar var alldeles för svaga, vi borde ha reagerat starkare och varit tydligare med att språkbruket var fullkomligt oacceptabelt.

Eftersom det skedde under direktsändning låg avsnittet tyvärr uppe en tid innan vi hann klippa bort det. Vi borde ha skött det bättre och ber om ursäkt för det inträffade. Naturligtvis tar vi också helt och fullt avstånd från K. Svenssons uttalanden."

LÄS ÄVEN:

Åhléns reklamprofiler skrattar åt hoten mot Åsa Linderborg

Madeleine Nilsson

Redaktör

madeleine@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Åhléns

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.