Digitalt presenteras av:

Alexander Lydecker till Kia-index huvudmannagrupp

Alexander Lydecker, annonsdirektör på Expressen. Foto: Cornelia Nordström.

Bonnier news sales försäljningsdirektör går med i Kia-index huvudmannagrupp.

Huvudmannagruppen fungerar som Kia-index styrelse och sätter riktlinjerna för deras uppdrag. Nu tillsätts den sjätte medlem till gruppen, Alexander Lydecker.

– Med tanke på att vi befinner oss mitt i en digital transformation, känns det nyttigt och nödvändigt att stora mediehus är med och påverkar de uppföljningsmått som bygger på transparens och ökad kunskap kring våra digitala produkter till alla våra kunder. Därför ser jag verkligen fram emot att ta plats i denna grupp, säger Alexander Lydecker i ett pressmeddelande.

Sedan tidigare ingår de här personerna i gruppen:

Eva Lundström, ApolloStaffan Slörner, Sveriges mediebyråerAnders Ericson, Sveriges annonsörerTobias Lindberg, TidningsutgivarnaTobas Eidem, Kia-index.

Om Kia-index:

Kia-index är den officiella mätvalutan för svenska webbplatser. Här kan du se antalet unika webbläsare (baserat på cookies), besök och sidvisningar. Mätningarna används av annonsörer, mediebyeråer och många andra internetrelaterade parter. Att vara ansluten till Kia-index är en försäkring om en plats i Sveriges kommersiella internetvärld.

Publicerad 2016-03-18 10.23Uppdaterad 2016-03-18 10.41

Ämnen i artikeln:

Dela artikeln: