Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Digitalt

Alexander Lydecker till Kia-index huvudmannagrupp

Publicerad: 18 mars 2016, 10:23
Uppdaterad: 18 mars 2016, 10:41

Alexander Lydecker, annonsdirektör på Expressen. Foto: Cornelia Nordström.

Bonnier news sales försäljningsdirektör går med i Kia-index huvudmannagrupp.


Ämnen i artikeln:

Kia IndexAlexander Lydecker

Huvudmannagruppen fungerar som Kia-index styrelse och sätter riktlinjerna för deras uppdrag. Nu tillsätts den sjätte medlem till gruppen, Alexander Lydecker.

– Med tanke på att vi befinner oss mitt i en digital transformation, känns det nyttigt och nödvändigt att stora mediehus är med och påverkar de uppföljningsmått som bygger på transparens och ökad kunskap kring våra digitala produkter till alla våra kunder. Därför ser jag verkligen fram emot att ta plats i denna grupp, säger Alexander Lydecker i ett pressmeddelande.

Sedan tidigare ingår de här personerna i gruppen:

Eva Lundström, ApolloStaffan Slörner, Sveriges mediebyråerAnders Ericson, Sveriges annonsörerTobias Lindberg, TidningsutgivarnaTobas Eidem, Kia-index.

Om Kia-index:

Kia-index är den officiella mätvalutan för svenska webbplatser. Här kan du se antalet unika webbläsare (baserat på cookies), besök och sidvisningar. Mätningarna används av annonsörer, mediebyeråer och många andra internetrelaterade parter. Att vara ansluten till Kia-index är en försäkring om en plats i Sveriges kommersiella internetvärld.

Johanna Holmgren

johanna.holmgren@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Kia IndexAlexander Lydecker

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.