Alexander Lydecker till Kia-index huvudmannagrupp

2016-03-18 11:23  
Alexander Lydecker, annonsdirektör på Expressen. Foto: Cornelia Nordström.

Bonnier news sales försäljningsdirektör går med i Kia-index huvudmannagrupp.

Huvudmannagruppen fungerar som Kia-index styrelse och sätter riktlinjerna för deras uppdrag. Nu tillsätts den sjätte medlem till gruppen, Alexander Lydecker.

– Med tanke på att vi befinner oss mitt i en digital transformation, känns det nyttigt och nödvändigt att stora mediehus är med och påverkar de uppföljningsmått som bygger på transparens och ökad kunskap kring våra digitala produkter till alla våra kunder. Därför ser jag verkligen fram emot att ta plats i denna grupp, säger Alexander Lydecker i ett pressmeddelande.

Sedan tidigare ingår de här personerna i gruppen:

Eva Lundström, Apollo
Staffan Slörner, Sveriges mediebyråer
Anders Ericson, Sveriges annonsörer
Tobias Lindberg, Tidningsutgivarna
Tobas Eidem, Kia-index.

Om Kia-index:

Kia-index är den officiella mätvalutan för svenska webbplatser. Här kan du se antalet unika webbläsare (baserat på cookies), besök och sidvisningar. Mätningarna används av annonsörer, mediebyeråer och många andra internetrelaterade parter. Att vara ansluten till Kia-index är en försäkring om en plats i Sveriges kommersiella internetvärld.

Johanna Holmgren

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Dagens Media.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Dagens Media eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Läs även

Åsikter & debatt