Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Digitalt

Aftonbladet visar Big Brother

Publicerad: 7 februari 2020, 13:03

Inifrån Big Brother-huset i Telias gamla lokaler i Farsta.

I samarbete med TV4 ska Aftonbladet visa klipp från kommande ”Big Brother”. Dessutom gör kvällstidningen den redaktionella satsningen ”Big Brother inifrån”.


Ämnen i artikeln:

TV4AftonbladetBig Brother

På måndag är det premiär för ”Big Brother” i TV4:s regi. Skandalsåpan sändes från början i Discoverys Kanal 5 då den hade premiär år 2000. Den sista säsongen sändes 2015, då i Kanal 11. Under två år, 2011 och 2012, sändes programmet i dåvarande TV4-gruppens TV11.

Genom ett samarbete med TV4 ska Aftonbladet visa klipp och innehåll från programmet på sin sajt. Dessutom görs en större redaktionell satsning som fått namnet ”Big Brother inifrån”, där Aftonbladet även har ett samarbete med produktionsbolaget Meter och på så vis får tillgång till unikt material.

– ”Big Brother inifrån” innebär att vi har en särskild textbevakning av skeendet i huset som vi tar ut på sajten. Tillsammans med det rörliga ger det våra användare en bra, rolig och intressant underhållningsprodukt, och det är häftigt att vi gör det tillsammans med TV4, säger Eric Rosén, biträdande redaktör på Aftonbladet.

Hur mycket tittare tror ni på?

– Det är jättesvårt att säga, vi har inga uppsatta estimat. Men Aftonbladet är en enorm kraft när det gäller läsning och tittning och vi tror att den kraften verkligen kan bidra till att fler tar del av innehållet från ”Big Brother”.

”Big Brother” har premiär 10 februari klockan 20.00 på TV4 och TV4 Play. Det blir dagliga sammanfattningar tisdag - söndag klockan 19.00 på Sjuan, TV4 Play och C More.

Veckofinaler visas måndagar klockan 21.00 på Sjuan, TV4 Play och C More, medan C More även livestreamar från huset dygnet runt.

Madeleine Nilsson

Redaktör och reporter

madeleine.nilsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

TV4AftonbladetBig Brother

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev