torsdag8 juni

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Digitalt

Aftonbladet sänder Håkan Hellströms Ullevi-konsert

Publicerad: 18 december 2014, 07:29

Aftonbladet har köpt rätten att visa filmen om Håkan Hellströms Ullevi-konsert.

Ämnen i artikeln:

Webb-tvAftonbladet

KD

Kristin Djerf

kristin.djerf@dagensmedia.se


Konsertfilmen "Filmen om Håkan Hellström på Ullevi 7 juni 2014” kommer att visas på Aftonbladet.se från den 28 december. Filmen visas i samarbete med Live Nation.

– Aftonbladet har en stolt tradition av ambitiös musikbevakning, inte minst med Rockbjörnen Live som sedan 1979 låtit svenska folket rösta fram sina favoriter. Därför är det logiskt och fantastiskt kul att nu kunna erbjuda denna musik- och filmupplevelse som en nyårspresent, säger Tobias W Lindner, nöjeschef på Aftonbladet, i ett pressmeddelande.

Premiärvisningen kommer att inledas med en livesändning med Aftonbladet-profilerna Kristin Lundell och Markus Larsson, där Håkan Hellström medverkar för att chatta med tittarna.

Därefter kommer filmen att finnas tillgänglig på sajten, med extramaterial för Aftonbladet Plus-medlemmarna.

För Live Nation innebär samarbetet med Aftonbladet ett nytt sätt att sprida liveupplevelsen, säger chefen för strategiska samarbeten, säger Therese Liljedahl, i pressmeddelandet.

– Genom strategiska allianser kring innehåll och rättigheter vill vi tillsammans med våra partners förlänga och maximera upplevelsen av våra evenemang, säger hon.

LÄS MER I BRIT STAKSTONS BLOGG:

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev