Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag26.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Digitalt

Adstream: Vi kommer att finnas kvar

Publicerad: 9 September 2013, 06:11
Uppdaterad: 6 December 2015, 13:35

När Ian Wikström lämnar rollen som vd för teknikbolaget Adstream kommer Jennifer Högdahl att ta över ansvaret för de svenska kunderna.


I slutet av Augusti berättade Dagens Media att Ian Wikström lämnar rollen som vd för Adstream efter knappt två år på posten.

Enligt uppgift till Dagens Media beror beslutet på att Adstream planerar att lägga ned sin verksamhet i Sverige.

Nu tillbakavisas de uppgifterna av Anette Tengvall, business development director på Adstream.

– Tvärt om. Vi satsar på hela Norden och Sverige är en jätteviktig marknad.Vi kan leverera reklam material till alla Nordiska tv-kanaler. Då våra konkurrenter har haft monopol i Sverige har vi haft en svårare ingång på den svenska marknaden. Men nu är Monopolet slut så vi kommer att bredda vårt utbud och är på väg att lansera en ny produkt, säger hon till Dagens Media.

Adstream kommer i nuläget inte att tillsätta någon ny vd för Sverige. Tills vidare sköts Ian Wikströms arbetsuppgifter av Jennifer Högdahl som är kundansvarig för Adstreams svenska kunder. Hon har flera års erfarenhet ifrån Adstreams kontor i Madrid och kommer att leda arbetet på Stockholmskontoret.

– Det är jättetråkigt att Ian slutar. Han har varit en jätteduktig ledare och har gjort ett fantastiskt arbete, säger Anette Tengvall.

Helen Preutz

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.