Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Digitalt

Adobe släpper marknadsföringspodcast

Publicerad: 2 juni 2015, 04:55
Uppdaterad: 14 mars 2017, 14:53

Malcolm McDowell är den första kändisen att gästa Adobes podcast "Adobe White Papers for Marketing".


Ämnen i artikeln:

AdobeSpotlight

I den nya podcasten "Adobe White Papers for Marketing" ska Adobe låta kända personer läsa upp innehåll ur "white papers" som har tagits fram av Adobe. Syftet är att ge vetskap om Adobe Marketing Cloud, som är Adobes erbjudande för digital marknadsföring.

Det första avsnittet gästas av A Clockwork Orange-skådespelaren Malcolm McDowell som bland annat kommer att diskutera kring hur marknadsförare kan hålla sina kunder engagerade i vardagen.

Förhoppningen är att Adobes nya podcast ska vara ett återkommande inslag i marknadsförares vardag. Avsnittens längd varierar för att det ska vara lätt att ta till sig dem när man har en kort stund över.

– Vi vet att det är svårt att hänga med i utvecklingen inom digital marknadsföring då allt förändras väldigt snabbt. Därför vill vi rikta den här satsningen mot dagens tidspressade marnadsförare som nu kan ta del av smarta tips och råd i form av korta, underhållande, men givande podcasts, säger Malin Bodolla, nordisk marknadschef på Adobe Marketing Cloud, i ett pressmeddelande.

Andreas Gabrielsson

andreas.gabrielsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

AdobeSpotlight

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev