Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag14.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Digitalt

3:s tidigare vd till Bannerflow

Publicerad: 22 September 2016, 06:37
Uppdaterad: 22 September 2016, 06:50

Mobiloperatören 3s tidigare vd Nicholas Högberg blir vd och partner i annonsteknikbolaget Bannerflow.


I våras lämnade Nicholas Högberg 3 efter drygt nio år, varav de fyra sista som vd. Han sitter sedan 2013 i Bannerflows styrelse och går nu även in som delägare och vd med start den 1 oktober.

– Jag känner bolaget och grundarna väl då jag suttit som styrelseordförande i bolaget de senaste tre åren. Med fantastiska medarbetare, en härlig kultur och grym affärsmodell är det här början på en mycket spännande resa. Jag är helt övertygad om att vi kommer att vara ett av världens ledande adtech-bolag inom fem år, säger han i ett pressmeddelande.

Nicholas Högberg har tidigare haft ledande befattningar på Vodafone, Campus Mobile, Spray, BIP och Kanal 5.

– Jag har alltid jobbat i entreprenöriella bolag som förändrat marknader i grunden. Nu förverkligar jag en dröm och gör det fullt ut som entreprenör, forstätter han.

Daniel Fahlén, som är en av bolagets grundare, lämnar över vd-posten till Nicholas Hlgberg och kommer att vara ansvarig för bolagets produkt- och affärsutveckling.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.