Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag21.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Digitalt

203 Web Group tillförs 14,6 miljoner kronor

Publicerad: 16 Oktober 2013, 06:40
Uppdaterad: 6 December 2015, 12:37

203 Web Groups spridningsemission är slutförd.


Ämnen i artikeln:

203 Web Group

Det digitala mediehuset, som står bakom bland annat Allaannonser och MyTaste, annonserade i början av oktober att bolaget ska genomföra en spridningsemission, som ska resultera i fler aktieägare och mer pengar till expansionen.

– Vi gör den här emissionen för att vi ska kunna öka ännu mer. Vi ser möjligheterna med produkten vi har, vi har bevisat att den är lönsam. Det gör att vi också vågar trycka på gasen, sade 203 Web Groups vd Christoffer Johansson till Dagens Media.

När emissionen nu är slutförd står det klart att den övertecknades med närmare 40 procent, och bolaget har fått 400 nya aktieägare.

Totalt tillförs 203 Web Group 14,6 miljoner kronor, före emissionskostnader.

– Det är väldigt kul att se att intresset för vår aktie är så stort. Vi kommer använda kapitalet till att lägga i ytterligare en högre växel i vidareutvecklingen av MyTaste, vilket bäddar för en händelserik tid framöver, säger vd:n Christoffer Johansson i ett pressmeddelande.

LÄS OCKSÅ:

Fredrik Svedjetun

Chefredaktör och ansvarig utgivare

fredrik@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

203 Web Group

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.