måndag25 september

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Digitalt

203 Web Group relanserar klassisk bilsajt

Publicerad: 15 januari 2013, 05:53

203 Web Group driver bland annat sajter som hittarecept.se och allaannonser.se. I dag är det också premiär för nylanseringen av bolagets sajt bilweb.se.

Ämnen i artikeln:

203 Web Group

DT

Dante Thomsen


Under det tredje kvartalet förra året ökade 203 Web Group omsättningen med nära 100 procent. Fokus under 2012 har hela tiden legat på tillväxt och som ett led i den strategin förvärvade mediebolaget i somras köp- och säljsajten bilweb.se.

I dag är det således nypremiär för sajten, som först lanserades 1996 och som har ägts av Eniro. Bland annat har sajten fått ett nytt utseende med responsiv design, en ny logga och ökat fokus på användarvänlighet.

– Det känns spännande att äntligen få sjösätta detta projekt och vi tänker ge Bilweb hög prioritet framöver för att göra den till en av de allra största inom sitt segment. Alla våra sajter har en otroligt bra trafikutveckling och vi kommer garanterat utnyttja detta för att driva trafik även till Bilweb. Vi räknar med att kunna dubbla trafiken redan inom en snar framtid. Vi har redan tagit våra matsajter från botten till att vara de största i Sverige och vi är definitivt laddade för att göra den resan även med Bilweb, säger Andereas Friis, en av 203 Web Groups två grundare, i ett pressmeddelande.

Bland bilweb.ses samarbetspartners finns Expressen, DN Motor och teknikens värld.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev