Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag16.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Digitalt

121.nu vill bli marknadsledare

Publicerad: 23 Juli 2009, 07:43
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:01

Företagssöktjänsten 121.nu lanserar flera nyheter och siktar på att gå om Eniro och Schibsteds Allabolag.se.


Det Jönköpingsbaserade företaget 121.nu är först ut med att i sin tjänst gratis erbjuda koncernstrukturer och information om samtliga svenska varumärken. Genom ett samrbete med Patent- och Registreringsverket, PRV, kan 121.nu visa information om alla registrerade varumärken i Sverige. 

– Vi försöker alltid att hitta nya vägar att gå, erbjuda unika tjänster. När jag insåg att ingen tagit ett grepp om varumärkena ännu blev jag förvånad.Att snabbt få information om ett varumärke kan ge värdefull information till ett företag som vill försäkra sig om att man inte inkräktar på någon annans varumärke, säger 121.nu:s vd Jonathan Isacsson.

121.nu utökar också antalet sökbara företag från 680 000 till samtliga 1 500 000 registrerade och 200 000 avregistrerade företag. Ambitionen med lanseringarna är att gå förbi konkurrenter som Eniro och Allabolag.

– Man kan inte jämföra oss med sökportaler som Hitta.se och Eniro men däremot Allabolag.se och Eniros Gula Sidorna, det är dem vi slåss med.

Men där Eniro ligger med en ständig bombmatta med reklam i tv, så lägger inte 121.nu många kronor på marknadsföring.

– Vi har inte samma ekonomiska muskler som dem och har valt att lägga våra pengar på produktutveckling istället. I slutändan tror jag att det kommer visa sig vara ett riktigt beslut.

 

Henrik Widell

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.