Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Digitalt

"08 Fotboll" blev årets webb-tv

Publicerad: 3 september 2012, 13:33
Uppdaterad: 6 december 2015, 14:12

Det blev Svenska Fans "08 Fotboll" som tog hem Expressens pris för bästa webb-tv-program.


EH

Elin Hanspers

elin.hanspers@dagensmedia.se


Expressens webb-tv-pris delades ut i samband med Kristallen-seminarierna. Björn Johnson är redaktör på Svenska Fans FANTV och är dessutom programledare för "08 Fotboll", det program som kammade hem årets pris.

– Det är jätteroligt och lite överrumplande. Det är jättestort bara att bli nominerade bland de andra bra produktionerna, men att sedan att vinna är otroligt stort för oss som har jobbat med programmet länge, säger han till dagensmedia.se.

Vad tror du att vinsten innebär för programmet?

– Det återstår att se lite. Förhoppningsvis får fler upp ögonen för oss.

Varför tror du att just "08 fotboll" vann?

– Jag tror att det är glöden och passionen i programmet.

Hur ska ni göra för att vinna även nästa år?

–  Vi ska försöka bli ännu bättre och verkligen ta tag i tag i debatten kring supporterlivet och Stockholmsfotbollen, starta debatter och egna nyheter och så.

Hur kommer ni att fira vinsten?

– Jag vet inte riktigt, men i morgon ska vi gå på Kristallengala och där ska vi fira och dricka champagne och känna oss om vinnare.

Det var tredje året i rad som Expressen delade ut priset. De har fått mycket kritik för att Aftonbladets webb-tv-program inte fått någon nominering under dessa år.

Årets nominerade till Expressens webb-tv-pris var Marathon.se/Svenska Dagbladets "Spring!",SVT:s "Danne & Bleckan", Expressens "Bar & Politik" och Svenska Fans "08 Fotboll".

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev