Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

måndag17.05.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medier

Detta händer hos Dagens Media under tisdagen

Publicerad: 4 juli 2017, 06:44
Uppdaterad: 5 juli 2017, 06:49

Dagens Medias tält i hamnen i Visby. Foto: Alexander Donka

ALMEDALEN 2017. Dagens Media besöks under tisdagen av Sveriges Marknadsförbund och Komm. Dessutom håller vi i ett alkoholfritt mingel med Carlsberg och JCDecaux.


Snart öppnas Dagens Medias tält i hamnen för Almedalens tredje dag.

Från kl. 10.30 skulle Mediekompaniets marknadschef Carina Hillerström, chefsanalytiker Helene Werner och försäljningschef print Karl Fredholm komma förbi för att tillsammans presentera delar av sin varumärkes- och konsumentrapport. På grund av regnet kommer detta att skjutas upp till imorgon samma tid.

Kl. 11 kommer däremot Sveriges Marknadsförbunds till Dagens Media för prata om hur man lyckas bäst när man ska upphandla kommunikationstjänster. Gunilla Bergh, vd på Engagement Marketing, presenteras på scen av Svergies Marknadsförbunds vd Francesca O'brien.

Vid kl. 15 kommer Sveriges Kommunikationsbyråer (Komm) till tältet tillsammans med Stefan Szugalski, forskare på Centre of consumer marketing på Handels i Stockholm, för att prata om det goda och onda företaget. Ämnen som kommer att beröras är corporate social responsibility och hållbar reklam.

Därefter kommer Jessica Bjurström, vd på Komm, att presentera internationella och svenska case att dra lärdom av. Det följs av panelsamtal som pågår fram till kl 16.30, med Ylva Nestmark, cd på Stendahls, Gustav Martner, grundare av Digital Relience, Mathias Wikström, vd på RBK, Moa Ekstrand, masterstudent i mänskliga rättigheter och Hanna Berheim, hållbarhetsexpert på Westander.

Klockan 16.30 drar vi tillsammans med Carlsberg igång ett alkoholfritt mingel, där vår partner JCDecaux även kommer att hålla i sitt cykelbattle, där det finns chans att vinna biljetter till morgondagens DJ-battle på Kallis.

Naturligtvis fortsätter även utdelningen av entréband för de som redan är klara för sådana mellan kl 10-15 idag.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.