Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag27.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medier

Daisy Grace stäms av Daisy Beauty

Publicerad: 5 Mars 2018, 14:40
Uppdaterad: 5 Mars 2018, 14:54

Foto: Hans Ericksson

Bolagets krav till Hannah Widell och Amanda Schulmans skönhetsföretag: Sluta använda varumärket Daisy Grace. Det rapporterar Breakit.


Ämnen i artikeln:

Daisy BeautyDaisy Grace

Dagens Media rapporterade i slutet på förra året om att bolaget Daisy Beauty anklagade systrarna Hannah Widell och Amanda Schulmans skönhetsföretag Daisy Grace för varumärkesintrång.

– Vår uppfattning är att de gör ett varumärkesintrång. Vad jag förstår har de motsatt uppfattning och då måste det avgöras av någon annan. Det är vad vi har juridiken till, sade Kicki Norman, chefredaktör för Daisy Beauty, till Dagens Media.

Nu skriver Breakit att bolaget stämmer systrarnas skönhetsföretag för just varumärkesintrång.

Daisy Beauty kräver att Hannah Widell och Amanda Schulmans bolag ska sluta att använda sitt varumärke Daisy Grace och att de ska straffas med böter på 800 000 kronor om så inte blir fallet. Dessutom vill bolaget att systrarnas skönhetsföretag ska betala ett skadestånd för historisk användning av varumärket.

Simon Nilsson

simon.nilsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Daisy BeautyDaisy Grace

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.