Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag02.12.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Dagspress

Wenderfalck blir Media Markts pr-byrå

Publicerad: 5 November 2014, 08:38
Uppdaterad: 6 December 2015, 12:23

Wenderfalck får uppdraget att sköta Media Markts pr-arbete i Sverige.


Ämnen i artikeln:

WenderfalckMedia Markt

Nyligen valde Media Markt Lowe Brindfors som ny reklambyrå. Nu står det klart att hemelektronikkedjan även valt en pr-byrå – Wenderfalck.

– Vi har velat hitta en modern byrå som är stark inom såväl corporate communications som marknads-pr. Wenderfalck har verkligen motsvarat våra förväntningar och även visat upp en djup förståelse om vår bransch och vår affär, säger Media Markts kommunikationschef Anna Sjödin i et pressmeddelande.

Media Markt har inte haft en pr-byrå det senaste året men enligt Anna Sjödin var det ett naturligt val att nu anlita en pr-byrå.

– Den svenska detaljandelsmarknaden för konsumentelektronik är inne i ett otroligt intressant skede och är på många sätt unik. En extremt konkurrensutsatt marknad i kombination med svenskarnas enorma intresse för konsumentelektronik gör Media Markt till en väldigt intressant samarbetspartner för oss som arbetar med engagemangsdriven kommunikation, säger Fredrik Jerresand, vd på Wenderfalck, i pressmeddelandet.

Dante Thomsen

Ämnen i artikeln:

WenderfalckMedia Markt

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.